060 788 588 Пн-Вс: 10:00-02:00
Наши адреса Ciocana ул. Zadnipru 9/1 Centru ул. Lev Tolstoi 24/1 Riscani ул. Kiev 12 Botanica ул. Decebal 22/1 Buiucani ул. Alba Iulia 75

Despre noi

TOTUL INCEPE DIN DRAGOSTE PENTRU CEEA CE FACEM

A lucra din greu pentru ceva ce nu-ți place se numește Stres.

A lucra din greu pentru ceva ce iubești se numește Pasiune

Întotdeauna atenți la calitatea ingredientelor folosind numai produse de cea mai bună calitate.

De la dejun până la cină, și 24/24 rețeaua noastră, este un loc ideal pentru întâlnirea prietenilor, grupurilor, pentru organizarea de petreceri sau pentru sărbătorirea aniversărilor și a sărbătorilor.

De-a lungul anilor, am diversificat propunerile noastre în meniu, în special cu introducerea cărnii și a peștilor fabuloși la grătar și cu o mare varietate de paste și gustări europene.

Istoria Taxi Blues Cafe, începe în anul 2004, cu primul local din sectorul Riscani. Cu care am avut prima noastră experiență și care ne-a dat motivul să mergem mai departe și să oferim locuitorilor orașului nostru mai multe localuri unde să sa poată întruni și petrece.

După 9 ani și multe tratative, am deschis unul din cele mai mari localuri din rețea, care de asemenea se afla în sectorul Riscani, într-o încăpere spațioasă din 3 etaje și de unde sa născut și sa extins designul Taxi Blues Cafe.

În 2015, apare cel deal treilea local într-un sector ce mult ne aștepta, la Botanica, cu o terasa de vară, și spațiu atașat pentru copii.

În 2016, ajungem la al patrulea local, pentru locuitorii sectorului Buiucani, cu o terasă de vară, cu o atmosferă placută de seară, muzică vie.

2017 un an mai greu, dar reușim să deschidem Taxi Blues Cafe Arena, la Ciocana, cu cea mai mare tarasă de vară, 3 săli pentru evenimente, cuptorul pentru Pizza și gratarul de vară. La moment cel mai mare local din Familia Taxi Blues Cafe.

Главная Доставка
0
Корзина

Заказать звонок