060 788 588 Пн-Вс: 10:00-02:00
Наши адреса Ciocana ул. Zadnipru 9/1 Centru ул. Lev Tolstoi 24/1 Riscani ул. Kiev 12 Botanica ул. Decebal 22/1 Buiucani ул. Alba Iulia 75

Banchete

Orice eveniment, trebuie să fie memorabil, noi te ajutăm în organizarea acestuia!

Vă oferim 3 săli pentru evenimente, banchete, zile de naștere, nunți, cumătrii. Cu un Meniu special pentru fiecare gust!

Sala de banchete

Va punem la dispozitie 3 săli pentru evenimente sau banchete, zile de naștere, cumătrii, cununii, petreceri de firma.

Avem la dispozitia clientilor diverife meniuri si in plus o sa fiti ajutat de un manager de eveniment impreuna cu acesta veti stabili toate detaliile si o sa va ajute si pe parcursul evenimentului cu tot ce aveti nevoie.

Menu Bogat

Planifici o seară nemaipomenită, cu o atmosferă selectă, cu bucate delicioase și deservire la nivel? Unul din detaliile esențiale e sala de banchete aleasă cu grijă! Nuntă, botez, aniversare sau orice alt eveniment remarcabil din viața ta merită și trebuie serbat memorabil. Îți oferim un număr semnificativ de alternative în gustări

Personal calificat

Chelnerii vor avea grijă să ofere toată atenția necesară pentru ca oaspeții se simtă bine iar bucătării vor oferi delicii culinare din bucătăria tradițională. Meniul poate fi selectat individual pentru orice manifestație conform dorințelor dumneavoastră.

Evenimente Copii

Copiii iubesc sărbătorile, în special zilele lor de naștere. De aceea, noi, dorim ca această sărbătoare să fie una cu adevărat memorabilă — să fie interesant și distractiv. Dacă nu aveți nicio idee unde să sărbătoriți acest eveniment, apelați la Noi.

Главная Доставка
0
Корзина

Заказать звонок